پرسش و پاسخ

پرسش ها و پاسخ های متداول

1فرق روغن کنجد صاف شده با دستگاه چیست؟
از نظر ارزش غذایی، کیفیت و خالص بودن فرقی ندارد.روغن کنجد دستگاه باید 2 روز بماند تا لرد آن ته نشین شود بعد استفاده شود ولی روغن های صاف شده از هفت فیلتر پارچه ای رد شده اند کاملا صاف هستند.
2روغن نارگیل چرا جامد می شود؟
روغن نارگیل به دلیل داشتن مقدار زیاد چربی اشباع در دمای زیر 20 درجه جامد می شود و از خواص روغن نارگیل است.
3نحوه استفاده از روغن هسته انار؟
هفته اول استفاده هر شب قبل از خواب به پوست صورت بزنید و صبح با آب و صابون شسته شود بعد کرم مرطوب کننده یزنید؛بعد از هفته اول، هفته دوم یک شب در هفته استفاده شود و دور چشم و به تتو ابرو نخورد.
4ترکیبات حلوا ارده چیست؟
حلوا ارده دارای 70درصد ارده خالص، 20 درصد شکر و 10 درصد پسته، هل و سفیده تخم مرغ می باشد.
5چرا رنگ کنجد مورد استفاده برای ارده سفید است؟
کنجد مورد استفاده برای ارده چون باید آسیاب شود بدون پوست است.


پرسش و پاسخ در مورد محصولات روغن نیری

1طبع روغن کنجد و سیاه دانه گرم است یا سرد؟
طبع روغن کنجد و سیاه دانه گرم است.
2روغن گیری شما با پرس سرد انجام می شود یا گرم؟
ما برای روغن گیری از پرس سرد استفاده می کنیم و روغن کاملا سرد با حداکثر دمای 45 درجه استخراج می شود لذا با این روش کلیه خواص روغن حفظ می شود.
3طبع روغن کنجد و سیاه دانه گرم است یا سرد؟
طبع روغن کنجد و سیاه دانه گرم است.

دلیل استفاده از محصولات نیری

دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری دلیل استفاده از محصولات نیری